klik! oh klik!

Pages

Thursday, 9 June 2011

Tip melembutkan Hati Suami

Assalamualaikum semua -semua yang tak tidur lagi ,yang tengah baca blog dayah nieyh ...Mai-mai sini ,,dayah nak kongsi dengan kamu semua dengan tip yang baru dayah dapatkan ..Diharap tip ini dapat memberi ketenangan kepada kamu yang sudah bergelar ISTERI , yang bakal berkahwin atau sesiapa sahaja yang bergelar WANITA.Kerana mungkin suatu hari nanti anda memerlukanya...Jadi tak rugi kamu semua dapatkan tip ini okeyh ,,sekarang dayah nak mulakan tip yang dalam kepala otak dayah nieyh ...Suami kita PANAS BARAN ke ? Ya ALLAH ,,siapa yang mahu suaminya seorang yang panas barankan ..
Jadi jika jawapannya  = iya
sudah tentu susah hendak dibawa berbincangkan .Jangan risau ,cuba amalkan zikir dibawah ini,mudah -mudahan hati suami kita ( saya belum berkahwin lagi ) menjadi seorang yang lembut hatinya


YA AZIZ
YA JABBAR
YA MUTAKABBIR 

amalkan ya ( insyaallah)

 selepas kamu baca beberapa kali ,hembuskan kepada suami ketika suami anda tidak perasan atau dibaca sewaktu suami tidur nyenyak.Caranya hembuskan di TAPAK TANGAN dan letakkan dihati (DADA) suami.
Mudah-mudahan Allah melembutkan hatinya.Apabila hatinya sudah lembut,mudahlah dibuka kunci perhubungan atau pintu perbincangan.Selain itu anda juga boleh amalkan doa ini :

"Ya Allah ,lembutkan hatinya (suami) sepertimana Engkau lembutkan besi "

surah ini juga boleh diamalkan


4 comments:

 1. doalah supaya dilembutkan hati suami..jangan doa suami jadi lelaki lembut sudah =p=p

  ReplyDelete
 2. iya2,,,,jgn suami jd lembut sudah !...hehe

  ReplyDelete
 3. nice tips. dn yg paling bagus ialah sewaktu nak pilih bkl suami tu, perhatikan dulu perangai barannya. kalau kita mampu atasi, satu kelebihn disitu =)

  ReplyDelete
 4. iya ...betul kata akak maera ,,,

  ReplyDelete


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

AKTIVITI (1) ANGAN-ANGAN (2) ANTIK (1) BINATANG (1) bloglist (1) BUNGA (1) CONTEST (3) DIARIKU (7) DOODLE FREE (1) FORMULA (1) FREEBIES (1) GANGGUAN (1) GROUP (1) HADIAH (1) hari bapa (1) ILMU AGAMA (1) join (1) kakakku (1) KEBENCIAN (1) KITCHEN (2) lagu (1) lirik lagu suju (1) MASAKAN (1) NEW YEAR (1) NORA ELENA (1) NOVEL (1) PASTRY (1) pengajaran (1) PERBEZAAN (1) PTPL (1) RAYA (1) TIPS (3) TUTORIAL (1) UAI (1)