klik! oh klik!

Pages

Thursday, 7 April 2011

TEBALKAN MUKA UNTUK POHON STP

BUKAN TEBALKAN MUKA DENGAN MAKE UP tp kena tebalkan muka untuk masuk ke sekolah yang baru untuk pohon STPM! ..aduss! malu! malu!..berjalanlah kaki berdua-duaan dengan -----------> ALIN dari skol aku ke skol yang lain.DEKAT JE! SEBERANG JALAN RAYA BESAR! kena masuk lorong PERUMAHAN baru jumpa skol itu! ..aehh! PENATLA berjalan ..---------> dh tiba
pas2 ada lagi cabaran! before masuk situ kena daftar kt ABG PENGAWAL DULU..eh!! eh!! silap ..silap! PAKCIK PENGAWAL ..ok. CABARAN first dah BERJAYA KUTEMPUHI..
cabaran KEDUA! adus! gi mana nik! ..JALAN la kitaorg dah lew TIME tengahari ..haha .,,matahari TERCACAK! TUH! FUHH! PANAS ,,hot ..gilew! ,after that
tercari-cari lak di manakah pejabat  skol itu?? NAK TANYA TP MALU ..HURm ,,tula ..malu bertanya sgt! aiyaa...pastu try jgak tnya budak2 skol situ ,,tgok2 diaorg cakap BELAKANG SEKALI ...
YA ALLAH ,penatnyew! BELAKANG SEKALI..patutla xjumpa pon ..hurm terpaksa la berjalan ..n AKHIRNYA sampai juga! BILA tanya tentang PERMOHONAN STP ..: diaorg cakap !!! kami xurus dh hal STP..! aiya,,penatku berjalan ...
PAS2 PULANGLAH DENGAN hati yang kecewa..
sampai juga kt pondak pengawal tu ,
ADA KA PATUT pak cik tu tanya aku ,ADIK MAI JUAL BELACAN KEW?
AHAHA ,,GELAK !!! GELAK!!!


and last2 aku buat keputusan TAK NAK AMBIK! tp lau dpt tawaran ,,ambik kot..
korang bagi la pendapat lau ambik STP ,OK KEW?

2 comments:

  1. singgah disini sobat,, :D thank's dah mampir di kumpulan puisi salam kenal n salam persahabatan, hehehe,, di tnggu kunjungn sobat selanjutnya di kumpulan puisi,, :D

    ReplyDelete


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

AKTIVITI (1) ANGAN-ANGAN (2) ANTIK (1) BINATANG (1) bloglist (1) BUNGA (1) CONTEST (3) DIARIKU (7) DOODLE FREE (1) FORMULA (1) FREEBIES (1) GANGGUAN (1) GROUP (1) HADIAH (1) hari bapa (1) ILMU AGAMA (1) join (1) kakakku (1) KEBENCIAN (1) KITCHEN (2) lagu (1) lirik lagu suju (1) MASAKAN (1) NEW YEAR (1) NORA ELENA (1) NOVEL (1) PASTRY (1) pengajaran (1) PERBEZAAN (1) PTPL (1) RAYA (1) TIPS (3) TUTORIAL (1) UAI (1)