klik! oh klik!

Pages

Wednesday, 20 April 2011

DAJAL DIPERBUAT DARI APA ?

tiba2 kawan dari fb deya tanya 
dajjal dibuat dari apa ?
terkejut ditanya begitu ..
deya pernah belajar tentang dajjal tu,,
ustaz deya pernah beritahu ,tapi xingat la plak ,,

korang tahu tak ? 
deya ni masih lagi jahil ,,.
kita perlu mantapkan lagi diri kita nie,,,
jika deya nak blog deya mantap ,,diri deya pon kena mantap!

oke! kembali pada tajuk entry nie ,,.
aku tanya sorang kawan aku nieyh ..
dia kata dajjal nie dilahirkan macam kita ni manusia,
di lahir mcm kita jgk ler..
mak ayh dia berjunub ketika mak dia sdg haid..
bila dia lahir..
dia x minum susu bdan mak dia..
mnyebabkan mak dia mati
|
|
v
kita sambung nanti tentang dajjal  ,setakat itu je yang deya dapat info ,
nak search kat tenet takut clap search lak,,
just tanya kawan yang rapat dengan ustaz le,,.
ilmu nie ,,mari kita sama2 meningkatkan ilmu pengetahuan kita.


3 comments:

  1. tuu jaaaa? ais. excited kebeno dah td.

    ReplyDelete
  2. itu je ,,kita ni masih jahil ,,,jd sebarkan setakat yg boleh je ,,yg xmampu kena cari lg larh ,,

    ReplyDelete
  3. cepat kasi tau.. nak tau sangat2 ni~~

    ReplyDelete


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

AKTIVITI (1) ANGAN-ANGAN (2) ANTIK (1) BINATANG (1) bloglist (1) BUNGA (1) CONTEST (3) DIARIKU (7) DOODLE FREE (1) FORMULA (1) FREEBIES (1) GANGGUAN (1) GROUP (1) HADIAH (1) hari bapa (1) ILMU AGAMA (1) join (1) kakakku (1) KEBENCIAN (1) KITCHEN (2) lagu (1) lirik lagu suju (1) MASAKAN (1) NEW YEAR (1) NORA ELENA (1) NOVEL (1) PASTRY (1) pengajaran (1) PERBEZAAN (1) PTPL (1) RAYA (1) TIPS (3) TUTORIAL (1) UAI (1)