klik! oh klik!

Pages

Tuesday, 19 April 2011

BILA ENTRY DISERBU KOMEN BERPULUH BERATUS

BLOGGER YANG BAGUS PASTI DAPAT KOMEN YANG BANYAK PUNYA DARI FOLLOWER DIAORANG..

jelous aku dengan diaorg ..tp tahniahlah coz diaorg buat dengan usaha diaorg ..mmg patut dpt byk follower dan komen,

tentu seonok kan bila entry kita dikomen org..pas2 bukan 1 2 komen tapi berpuluh-puluh...wawa,,!yeah!sukanya lau dapat byk komen..
disamping itu kita dapat mencari kenalan sambil komen2 tu...
betul x?
kalau nak orang komen entry kita ,kita mestilah buat entry yang best2,,yang memberi manfaat kepada orang lain..
tapi entry saya nie biasa2 je.
bilalah boleh dapat komen yang banyak.Saya kena mantapkan lagi entry saya ni.
Entry sekarang ni sumanya dah hampir sama ja.
bila buka blog orang len ada ja yang sama dengan orang lain.
dia orang copy ke hasil dari otak & akal diaorg ke?
xkisahlah apa pon ,tapi yang pastinya komen tu berpuluh beratus..
aduhaiii,,.komen pun jadi keja jugak aku nie...
 
cuba tgok blog BEN ASHAARI
bila buat entry je ,tak sampai seminit dia punya follower pakat serbu komen entry dia..itu bagus la..
tgok lagi blog AKAK IRINE
tgok orang ar! dah la cantik...
blognya punya cantik ,..suka bahasa yang dia gunakan...ayatnya best2,,,
sebab tu komen dia berpuluh-puluh...

!KOMEN PUNYA PASAL!

8 comments:

  1. cool~
    ikhlas blogging nnt msti ade follower yg setia;p

    ReplyDelete
  2. iya..cool!~..insyaAllah ,,blogging pon ade jgak yg xikhlas ke? hurmm ...

    ReplyDelete
  3. meh la akak komen...nice entri..=)

    ReplyDelete
  4. entry anyyss pun entry biasa2 jek.. :)

    ReplyDelete
  5. tak semestinya takde comment, takde org bce ;) btw nice blog!

    ReplyDelete
  6. aaaa...btol2 tu ,,xdak org baca pon sama jgak..
    thanks !

    ReplyDelete


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

AKTIVITI (1) ANGAN-ANGAN (2) ANTIK (1) BINATANG (1) bloglist (1) BUNGA (1) CONTEST (3) DIARIKU (7) DOODLE FREE (1) FORMULA (1) FREEBIES (1) GANGGUAN (1) GROUP (1) HADIAH (1) hari bapa (1) ILMU AGAMA (1) join (1) kakakku (1) KEBENCIAN (1) KITCHEN (2) lagu (1) lirik lagu suju (1) MASAKAN (1) NEW YEAR (1) NORA ELENA (1) NOVEL (1) PASTRY (1) pengajaran (1) PERBEZAAN (1) PTPL (1) RAYA (1) TIPS (3) TUTORIAL (1) UAI (1)