klik! oh klik!

Pages

Friday, 22 April 2011

Budak skul vs Budak Universiti

okey! first kita cakap psal budak skul 

  • comot kalau skul rendah,,hehe! cian adik2 kena buli
  • skema
  • kena pakai pakaian yang sama tiap2 hari! boring!laaaalalaalaa
    • kena buat kerja sekolah banyak sgt! XSUKA XSUKA!
    • kasut selalu kotor ..kawan pijak!
    • digelar budak hingusan bg skul rendah! aiyaa keciannyer..
    • cinta MONYET n selalu kena ketuk tampi jalan itik ,,argghh malu,malu...

 sekarang zaman budak universiti
  •   pakaian bebas .ada warna warni ..fulamak cayalah beb!
  • boleh ada rest2 jgak ,tp xselalu
  • ada ramai kawan baru daaa! hehe..
  • cinta KERA
  • budak mature!hehe 
  • si manis si kacak si tampan si ayu
  • jauh dari parents..huhu ni yang sedih2 :(

hurm ,,,lagi2 korang tolong sambungkan ye! coz saya masih belum lg menjadi pelajar universiti..hehe..tapi teringin sangat nak buat perbandingan..hehe....


7 comments:

  1. bukan cinte kere tu kt skola ke??
    kt uni da besau sikit, cinta gajah,, ahaaah

    ReplyDelete
  2. aha,,,tol jugak kata dhilla tu ,,cinta gajah ,,coz ia makin besar,,,hehe ..

    ReplyDelete
  3. best pe jd bdk skool..xpayah pening2 nk pikir nk pkai bju apa..n sehari suntuk kat sekolah boleh menimba ilmu(eheh skema kn sy??)

    ReplyDelete
  4. homework is better than asgmnt yang bertimbun-timbun , site visit , quiz , test bagai . school is wonderfuuuulll . hihi

    nie pengalaman fka lah . (:
    tak tahu lah orang lain macam mana .

    ReplyDelete
  5. hurm ,,mcm2 jenis org !ada xsuka ni ,ada xsuka tu ,,,so kita boleh la kongsi apa2 yg kita tak tahu ...but for me kenangan paling indah pada masa nie ialah time skol menengah ,,..mmg best coz selalu buat masalah ..

    ReplyDelete
  6. kehidupan kat u tak best :P serious. school is more interesting part i have.

    ReplyDelete
  7. betul ka?hurm lau mcm tu xnak masuk U laaaaa...haha

    ReplyDelete


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

AKTIVITI (1) ANGAN-ANGAN (2) ANTIK (1) BINATANG (1) bloglist (1) BUNGA (1) CONTEST (3) DIARIKU (7) DOODLE FREE (1) FORMULA (1) FREEBIES (1) GANGGUAN (1) GROUP (1) HADIAH (1) hari bapa (1) ILMU AGAMA (1) join (1) kakakku (1) KEBENCIAN (1) KITCHEN (2) lagu (1) lirik lagu suju (1) MASAKAN (1) NEW YEAR (1) NORA ELENA (1) NOVEL (1) PASTRY (1) pengajaran (1) PERBEZAAN (1) PTPL (1) RAYA (1) TIPS (3) TUTORIAL (1) UAI (1)